top of page
117_EnriqueMeesters_MSVTragos_VVVtjesdag_WEB_20220513 ORANJE_edited.jpg

Public events

Of het nu gaat om een festival, bedrijfsfeest of een indoor evenement, Decibel heeft alle kennis, materialen en ervaring die nodig zijn om uw evenement te kunnen realiseren. Precies hoe u het in gedachte heeft.

Festivals

Alle live events moeten een visuele en akoestische beleving zijn voor de bezoekers.

Dit is speciaal een uitdaging voor onze technische mensen achter de schermen. De technische en logistieke eisen zijn heel divers. De verwachtingen zijn altijd hoog. Een betrouwbare partner voor uw festivals op het gebied van licht, video en geluid is onontbeerlijk. Decibel is klaar voor de uitdaging. Wij pakken nemen technische regie en tillen uw evenement naar een hoger niveau.

120_EnriqueMeesters_MSVTragos_Zuyderlicht_WEB_20220512 (1)_edited.jpg

Indoor evenementen

d4ae97ff-cbf5-4d80-8f41-a8ae7ac2bae2_1_105_c.jpeg

Ook voor indoor evenementen staat Decibel voor u klaar. Wij bekijken samen met u de mogelijkheden en streven altijd naar de hoogst haalbare prijs-kwaliteit verhouding. Zo veel mogelijk, kwalitatief goede AV voor een zo scherp mogelijke prijs.

Onze eigen technici zorgen voor de installatie en bediening van alle apparatuur zodat u zich tijdens het evenement nergens druk om hoeft te maken. Daarnaast wordt al onze apparatuur geleverd vanuit onze eigen voorraad.

corporate events

Corporate events, congres techniek, conferenties, beurzen, personeelsfeesten of vergaderingen; voor de meeste bedrijven is zichtbaarheid en een professionele uitstraling, zowel intern als extern, erg belangrijk. Een blijvende impact creëren op je bedrijf en/of je gasten. Decibel is totaalleverancier voor alle mogelijke events op het gebied van licht, geluid, video en presentaties. Wij hebben oog voor alle technische en visuele aspecten die bij zowel kleine als grote corporate events komen kijken. Of er nu 10 of 10.000 bezoekers zijn, Decibel draagt zorg voor een onvergetelijk evenement.

image.png

Standbouw

image.png

Maak indruk, leg contact.

 

Beurzen zijn krachtige communicatie-instrumenten. U staat er aan het front, face to face met uw aanstaande klant. Een geïnteresseerde klant zelfs, maar nog steeds een ‘first date’. Een spetterende stand, op maat, maakt dan het verschil. Hoe sterk of interessant uw aanbod ook is, decor en ambiance bepalen de eerste indruk. Wij van Decibel geven u graag dat podium.

Heeft u een idee of bent u benieuwd naar onze ideeën?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

bottom of page