top of page
117_EnriqueMeesters_MSVTragos_VVVtjesdag_WEB_20220513 ORANJE_edited.jpg

Public events

Decibel beschikt over de expertise, materialen en ervaring die essentieel zijn voor het succesvol organiseren van diverse evenementen, waaronder festivals en indoor evenementen. Wij zijn toegewijd om uw visie exact tot leven te brengen, precies zoals u het voor ogen heeft.

Festivals

Elk live evenement moet een visuele en akoestische beleving zijn voor je bezoekers. Dit is best een uitdaging voor ons technische team achter de schermen, gezien de uiteenlopende technische en logistieke eisen. De verwachtingen liggen altijd hoog. Een betrouwbare partner op het gebied van licht, video en geluid is daarom cruciaal. Decibel is klaar om deze uitdaging aan te gaan. Wij nemen de technische regie op ons en tillen jouw evenement naar een hoger niveau. Daarnaast beschikken we over state-of-the-art apparatuur en hoogwaardige materialen die essentieel zijn om elke productie succesvol uit te voeren. Met Decibel kies je voor topkwaliteit en betrouwbaarheid.

120_EnriqueMeesters_MSVTragos_Zuyderlicht_WEB_20220512 (1)_edited.jpg

Indoor evenementen

d4ae97ff-cbf5-4d80-8f41-a8ae7ac2bae2_1_105_c.jpeg

Decibel staat ook klaar voor al uw indoor evenementen. Samen met u bekijken we de mogelijkheden, waarbij we specifiek rekening houden met de locatie van het evenement om alles naadloos aan te laten sluiten. We streven altijd naar de beste prijs-kwaliteitverhouding, met als doel om u zoveel mogelijk kwalitatief hoogstaande audiovisuele middelen te bieden tegen de scherpst mogelijke prijs

.

Onze eigen technici nemen de installatie en bediening van alle apparatuur op zich, zodat u zich tijdens het evenement volledig kunt focussen op uw gasten. Bovendien wordt alle apparatuur geleverd vanuit onze eigen voorraad, wat zorgt voor betrouwbaarheid en efficiëntie. Met Decibel heeft u geen zorgen over de technische aspecten van uw evenement.

Heeft u een idee of bent u benieuwd naar onze ideeën?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

bottom of page