top of page
Zuiderlicht Festival 2023

Particuliere Feesten

Heeft u iets te vieren? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Bij Decibel begonnen we ooit met het ondersteunen van particuliere feesten, en ook na vele jaren helpen we nog altijd graag bij het realiseren van kleinere evenementen. Of u nu een verjaardag, een tuinfeest, of een bruiloft plant; wij hebben de nodige ervaring en apparatuur om uw evenement tot een succes te maken.

We gaan graag met u in gesprek om uw ideeën te bespreken en samen te kijken naar de mogelijkheden. We beschikken ook over een aantal ervaren DJ's die uw feest van de juiste sfeer kunnen voorzien!

Bruiloften

Uw bruiloft: het feest van uw leven! Dit unieke moment verdient een viering geheel naar jullie wens. De juiste verlichting en muziek zijn essentieel om de sfeer te zetten die jullie voor ogen hebben. Of u nu op zoek bent naar subtiele achtergrondmuziek of een uitbundige discoshow, wij bieden het allemaal. De organisatie van uw trouwdag begint met het prikken van een datum, gevolgd door het kiezen van een locatie en het samenstellen van een programma. Wij staan klaar om u te adviseren en helpen onnodige kosten te vermijden, want een bruiloft is al kostbaar genoeg. Wij zorgen voor een zorgeloze ervaring die u en uw gasten zich nog lang zullen herinneren.

Licht en geluid op een bruiloft

Leuke extra's voor je feest

Wij beschikken bij Decibel over allerlei leuke extra's voor je feest. Denk aan:

  • Lichtletters

  • Verlicht meubilair

  • Koud vuur en andere SFX

  • Prikverlichting (lichtsnoeren)

  • Confetti

Vrijwel alles is mogelijk bij Decibel!

Heeft u een idee of bent u benieuwd naar onze ideeën?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

bottom of page