top of page
Zuiderlicht Festival 2023

Particuliere Feesten

Heeft u iets te vieren? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Het ondersteunen van particuliere feesten is hetgeen waarmee Decibel jaren geleden is begonnen. Naast grote festivals en evenementen helpen wij na al die jaren nog steeds erg graag bij het verwezenlijken van de kleinere feesten. Of het nu gaat om een verjaardag, tuinfeest of bruiloft; wij hebben ervaring en materiaal genoeg, niets is te gek! 

We gaan graag met u in gesprek om uw ideeën te bespreken en te kijken wat er mogelijk is. Zo beschikken wij bijvoorbeeld naast apparatuur ook over een aantal vaste DJ's waar u gebruik van kunt maken! 

Bruiloften

De onvergetelijke bruiloft, het feest van je leven! Je krijgt maar een keer de kans en het moet een huwelijksfeest zijn zoals jullie dat graag willen. De verlichting en de muziek tijdens de bruiloft moeten aansluiten op jullie wensen. Van achtergrond muziek tot een complete discoshow wij hebben het allemaal. De planning van de trouwerij begint met een datum en daarna volgt een locatie en wordt er een programma gemaakt. Wij adviseren u graag, dit kan dubbele en onnodige kosten voorkomen. Een bruiloft kost immers al genoeg. Wij zorgen dat het een zorgeloze ervaring wordt, waar de gasten nog lang over zullen napraten.

Licht en geluid op een bruiloft

Leuke extra's voor je feest

Wij beschikken bij Decibel over allerlei leuke extra's voor je feest. Denk aan:

  • Lichtletters

  • Verlicht meubilair

  • Koud vuur en andere SFX

  • Prikverlichting (lichtsnoeren)

  • Confetti

Vrijwel alles is mogelijk bij Decibel!

Heeft u een idee of bent u benieuwd naar onze ideeën?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

bottom of page