top of page
117_EnriqueMeesters_MSVTragos_VVVtjesdag_WEB_20220513 ORANJE_edited.jpg

Drive-in show met DJ

Heeft u binnenkort een bruiloft, tuinfeest, bedrijfsfeest of ander feest en bent u op zoek naar een DJ inclusief licht- en geluidsinstallatie? Wij hebben verschillende DJ's in ons portfolio die u samen met een licht- en geluidsset bij ons kunt inhuren. Onze DJ's hebben vele jaren ervaring in het draaien op de meest uiteenlopende feesten. Daarom kunnen we samen met u altijd tot de perfecte match komen wat betreft genre, tempo en sfeer! Hieronder leest u meer over onze verschillende DJ's:

DJ Robin Eygelshoven

Robin Eygelshoven (1986) is een energieke, creatieve geest met een passie voor muziek. Zijn doel: Het verzorgen van een onvergetelijke dag! Hij is een allround DJ die alle genres draait en daarbij op de juiste momenten gebruik maakt van de microfoon. Sinds 2005 ervaring in het draaien van bruiloften, bedrijfsfeesten en diverse festivals.

 

Robin: “Ik ben met 12 jaar begonnen met het draaien van plaatjes onder de naam DJ Whiteman in de lokale ‘discotheek’ in Schin op Geul. Na mijn eerste ervaringen op te hebben gedaan, had ik het DJ-virus te pakken.

image.png

DJ le marc

Marcel Brull (DJ Le Marc) is geboren in 1991, hij had op jonge leeftijd al door dat muziek zijn grote passie was!

 

Inmiddels een veelzijdige allround DJ met ruim 10 jaar ervaring door diverse evenementen, uitgaansgelegenheden, bedrijfsfeesten en bruiloften.

 

Zijn specialiteit is dan ook om alle muziek in een lekkere mix aan elkaar te draaien. Van Top40 tot RnB, House, 90’s, Oldies en de beste feestnummers, niets is te gek. Daardoor is het inspelen op het publiek dan ook een koud kunstje!

Afbeelding van WhatsApp op 2023-12-04 om

Bent u geïnteresseerd in een drive-in show met één van onze DJ's? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

bottom of page