Special FX

Zeer populair zijn de specials van tegenwoordig. Hierin zijn wij ons steeds meer gaan specialiseren, ons assortiment in special fx is daarom ook zeer compleet! U kunt bij ons terecht voor de losse verhuur van specials maar ook als compleet pakket met licht en geluid. Bent u alleen opzoek naar een partner voor specials? Geen probleem! Wij werken vlekkeloos samen met andere partners. U kunt bij ons terecht voor:

- Confetti in alle soorten, maten en kleuren leverbaar. Afhankelijk van de grootte van uw evenement kan er gekozen worden voor shooters, stadiumshots, Co2 blasters of swirlfans.

- Magic FX stage flames voor een spetterende vlammenshow!

- Het zeer populaire Co2. Wij beschikken over Co2 jets, Co2 powerjets en Co2 guns voor een te gekke beleving voor uw bezoeker!

- Schuimparty’s, wij beschikken over Strong foam canons die gigantische hoeveelheden schuim produceren voor een te gekke schuim party!

- Rook in verschillende varianten, zowel ice foggers voor laag hangende rook bij theaterdoeleinden tot een mooie nevel voor bijvoorbeeld lasershows.

Wilt u informatie over specials? Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of voor de verhuur catalogus!